2 min læsningFik tre røde kort på et minut: Nu åbner FA sag mod Fulham-boss og topscorer

To af de tre røde kort Fulham fik tildelt mod Manchester United bliver nu undersøgt yderligere af det engelske fodboldforbund, FA.

2 min læsning
FA straffer nu Mitrovic og Marco Silva yderligere efter Fulham fik tre røde kort mod Manchester United.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

“Hvor dum har man lov at være?”

Sådan spurgte Mikkel Bischoff i kommenteringen af søndagens FA Cup-opgør mellem Manchester United og Fulham.

Kommentaren kom i kølvandet på, at først brasilianske Willian, så Fulhams manager, Marco Silva, og til sidst holdets største stjerne, Aleksandar Mitrovic alle blev sendt tidligt i bad indenfor det samme minut.

De tre udvisninger blev startskuddet på et totalt sammenfald fra Fulham-holdet, der gik fra at være foran 1-0 til at tabe kampen med 3-1 og dermed er ude af FA Cuppen.

Mandag meddeler det engelske fodboldforbund, FA, på Twitter nu, at ondt kan blive værre for Fulham. Her oplyser forbundet, at Marco Silvas og Mitrovic’ udvisninger kan få yderligere konsekvenser.

FA oplyser, at Marco Silva i forbindelse med sin udvisning brugte grovt og/eller fornærmende sprog, gestikuleringer og opførsel overfor kampens dommer, Christopher Kavanagh, mens fjerdedommeren skulle have oplevet det samme både før og efter udvisningen.

Derudover skulle Silva også have kastet en flaske efter kampens assisterende dommere.

Tre røde kort på ét minut: Fulham smed alt på gulvet mod United

For Mitrovic’ vedkommende vurderes det, at den normale straf, som ellers ville være gældende for situationen, hvor serberen skubbede og råbte ad Kavanagh, ikke er tilstrækkelig.

Desuden mener FA, at både Fulham-topscorerens sprog og opførsel angiveligt var både upassende, grovt, fornærmende og truende.

Det nævnes ikke, hvad en potentiel straf kan ende med at blive for de to prominente Fulham-navne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer