2 min læsningLaudrup spillede for dem begge: Real Madrid føler sig stærke op til El Clasico

Søndag aften er der dømt El Clasico, når Real Madrid gæster FC Barcelona. Michael Laudrup kommer med sit bud på, hvordan den spanske storkamp kommer til at forløbe.

2 min læsning
Michael Laudrup, LaLiga, El Clasico, Real Madrid, FC Barcelona.

Michael Laudrup er en af de få spillere, der har spillet for både Real Madrid og FC Barcelona i løbet af sin karriere.

Særligt hans ‘5-0, 5-0’ er blevet ikonisk og en stor del af hans eftermæle – dengang han vandt 5-0 over Real Madrid som FC Barcelona-spiller, inden han året efter slog FC Barcelona med 5-0 iført en Real Madrid-trøje.

Søndag aften brager de to spanske storklubber så sammen i El Clasico.

Spanske AS har forud for opgøret taget en snak med Michael Laudrup, hvor han også kommer med et forsigtigt bud på kampens udfald.

– De klarer sig begge to virkelig godt.

– Barca har haft en forrygende sæson i ligaen, og har også fået styrket moralen efter de vandt den spanske Super Cup med en sejr over Real Madrid, ligesom de også vandt det første opgør mod Real Madrid i Copa del Rey-semifinalen.

– Real Madrid føler sig stærke efter at have sendt Liverpool ud af Champions League, og de tager til Camp Nou med viden om, at hvis de vinder, kan sejren ende med at give dem vinger. En sejr kan gøre, at de atter er i spil til at vinde LaLiga.

– Det bliver en spændende kamp, og jeg tror, at den ender 1-1, lyder det fra Michael Laudrup.

Ærlig Michael Laudrup: Savner det mindre nu

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid fløjtes i gang søndag aften klokken 21.00 på Camp Nou og kan ses på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer