2 min læsningCheftræner inden skæbnekamp om top seks: Har lagt planer for de forskellige scenarier

Randers FC gæster søndag AaB i grundspillets sidste runde, og cheftræner Thomas Thomasberg fortæller forud for det altafgørende opgør, at man har lagt planer for de forskellige scenarier.

2 min læsning
Randers FC, Thomas Thomasberg, Superligaen, sidste runde af grundspillet 2023.

En vaskeægte neglebider.

Det er, hvad der venter i sidste runde af grundspillet i Superligaen søndag.

Her kæmper fem klubber om de sidste to pladser i top seks, og Randers FC er én af dem.

Randers har forud for opgøret mod nedrykningstruede AaB skæbnen i egne hænder, da man indtager sjettepladsen med et forspring på et enkelt point ned til Silkeborg IF på syvendeplads – en sejr er altså med garanti nok til en plads i top seks.

Selvom en sejr og tre point er målet søndag mod AaB, så har man alligevel lagt en plan for de forskellige scenarier, der kan opstå undervejs.

– Vi spiller kun efter en sejr i Aalborg. Ét point kan vise sig at være nok, men det ville jo være træls, hvis det ikke er nok, og at vi så ikke har spillet efter sejren. Så vi kommer til at gå efter sejren, men vi har selvfølgelig et øje på, hvad der står i de andre kampe, når vi nærmer os afslutningen på kampen, fortæller cheftræner Thomas Thomasberg til Randers FC’s egen hjemmeside og fortsætter:

– Vi har lagt en plan for de forskellige scenarier, men udgangspunktet er, at vi skal vinde i Aalborg for at komme i top seks. De andre scenarier ser lidt mere usandsynlige ud, end at vi selv sørger for at vinde og sikrer os top 6.

– Vi skal spille med det mindset, at vinder vi den kamp, så er vi sikre på at komme med i top seks. Vi skal i hvert fald ikke sidde i omklædningsrummet efter kampen med en fornemmelse af, at vi kunne have gjort mere.

Her er alle scenarierne for sidste spillerunde: Sådan ender dit Superliga-hold i top seks

Kampen mellem Randers FC og AaB fløjtes i gang søndag klokken 15.00, ligesom rundens øvrige fem opgør også gør det.

Lykkes det for Thomas Thomasberg og co. at kvalificere sig til top seks vil det være tredje år i streg, at Randers tager del i mesterskabsspillet i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer