3F Superligaen

Silkeborg med historisk overskud på trecifret millionbeløb

Silkeborg IF har fredag præsenteret et yderst flot overskud for 2022. Det er historisk stort i klubben og skyldes blandt andet store spillersalg.

Silkeborg IF Logo

106,4 millioner kroner.

Så stort er overskuddet i Silkeborg IF Invest A/S, som superligaklubben Silkeborg IF er en del af.

Det trecifrede millionbeløb for 2022 er historisk stort i klubben og skyldes store spillersalg. Glæden er naturligvis stor hos midtjyderne.

– Vi rutter normalt ikke med superlativerne i vores finansielle udmeldinger, og der skal en del til, før vi kalder vores resultat for ‘meget tilfredsstillende’. Det kan dog ikke være anderledes i forhold til regnskabsåret 2022, hvor vi realiserede et historisk rekordresultat, siger administrerende direktør Kent Madsen til klubbens hjemmeside og uddyber:

– I fodboldforretningen har vi realiseret flere rekordsalg, vi erobrede de første medaljer i 21 år, og vi kvalificerede os til europæisk gruppespil, hvor vi ud over meget store oplevelser også fik en god økonomi ud af deltagelsen. Vi satte en all time-rekord for tilskuergennemsnittet, og vi glæder os over en flot tilstrømning af nye og fastholdelse af stort set alle sponsorer, mens også TV-indtægterne er på et helt nyt niveau.

Mål og Highlights: Se Brøndby tage et vigtigt skridt i kampen om top-seks mod Silkeborg

I 2022 solgte Silkeborg IF blandt andet Nicolai Vallys til Brøndby IF, mens Rasmus Carstensen også var medvirkende til de sorte tal på bundlinjen, da han skiftede til belgiske KRC Genk.

Klubben fra Søhøjlandet er knapt så godt kørende sportsligt i denne sæson som i sidste, selvom det fortsat er muligt at opnå en top seks-placering inden sidste runde i Superligaens grundspil på søndag.

Silkeborg-stopper efter drama i Brøndby: Irriterende mål de får

Her møder Silkeborg IF hjemme på JYSK Park det kriseramte FC Midtjylland-hold, der netop har fyret Albert Capellas som cheftræner. Begge hold går efter de tre point i jagten på at skubbe sig ind i top seks.

Det midtjyske lokalopgør fløjtes i gang klokken 15.00 ligesom alle andre kampe i superligarunden. Du kan følge kampen på TV3 Max og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P