3F Superligaen

Silkeborg-stopper efter drama i Brøndby: Irriterende mål de får

Tobias Salquist mener, at Silkeborg lukkede nogle 'irriterende' mål ind, da man søndag tabte 2-1 til Brøndby.

Tobias Salquist mener, at Brøndby fik nogle irriterende mål.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Dramaet mellem Brøndby og Silkeborg balancerede på et knivsæg fra første minut.

Kampen bølgede frem og tilbage, men i sidste ende trak Brøndby sig sejrrigt ud af opgøret på to scoringer fra Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo.

Silkeborgs Tobias Salquist fortæller efter kampen, at kampen, som han så den kunne være tippet begge veje – og som forsvarer irriterer han sig særligt over de to mål, som han mente var irriterende.

– Først og fremmest synes jeg, det er nogle irriterende mål de får, og så skal vi jo også selv putte dem ind. Vi har mange gunstige situationer, hvor vi ikke får nok ud af det, fortæller han til Viaplay i interviewet, som du kan se i dets fulde længde øverst i artiklen.

Salquist beskriver også kampen som en lige kamp, der kunne være tippet begge veje.

– Den kan falde begge veje, synes jeg. Brøndby har nogle gode muligheder, og vi har nogle gode muligheder. Et kryds ville måske have været fair, men der er jo ikke noget, der er fair, fortæller han.

Mål og highlights: Se Brøndby tage et vigtigt skridt i kampen om top-seks mod Silkeborg

De to ‘irriterende’ mål sender for nu Silkeborg ud af top seks på en øjeblikkelig syvendeplads, men klubben fra Søhøjlandet har stadig alle muligheder for at spille sig i mesterskabsspillet, når de i sidste runde af grundspillet møder FC Midtjylland næste weekend.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P