1 min læsningVanvidsmål, rødt kort og straffesparkskonkurrence: Sporting sendte Arsenal ud af Europa League

Arsenal og Sporting skulle i straffesparkskonkurrence for at få opgøret afgjort, og her trak Sporting det længste strå.

1 min læsning
Soccer Football - Europa League - Round of 16 - Second Leg - Arsenal v Sporting CP - Emirates Stadium, London, Britain - March 16, 2023 Arsenal's Granit Xhaka and Sporting CP's Manuel Ugarte REUTERS/David Klein

Arsenal var favoritter til at kvalificere sig til Europa Leagues kvartfinale, da de torsdag aften hjemme tog imod Sporting til et returopgør.

Første opgør blev spillet i Lissabon og sluttede med cifrene 2-2, så der var alt at spille for, da klubberne atter tørnede sammen torsdag aften.

Opgøret bød på lidt af hvert. Både Takehiro Tomiyasu og William Saliba måtte gå skadet fra grønsværen, og Sportings Pedro Goncalves bankede bolden i nettet fra midten af banen.

Der blev ikke fundet en vinder i løbet af de første 90 minutter, som endte 1-1 på mål af Arsenals Granit Xhaka og Sportings Pedro Goncalves. Og derfor måtte mandskaberne ud i forlænget spilletid. Her fik Sportings Manuel Ugarte et rødt kort, men ingen af holdene formåede at score og dermed blev der heller ikke her fundet en vinder.

Opgøret skulle således afgøres i en straffesparkskonkurrence, og her trak Sporting det længste strå, da Arsenals Gabriel Martinelli misbrugte englændernes femte forsøg, mens Sporting selv scorede på alle sine fem forsøg, og således er Arsenal altså ude af Europa League.

Aftenens resterende Europa League-opgør har blandt andet set Frederik Rønnows Union Berlin ude af turneringen, da de tabte 3-0 ude imod Union Saint-Gilloise. Derudover gik Roma videre til fordel for Real Sociadad, og Bayer Leverkusen sejrede mod ungarske Ferencvaros.

Ung Arsenal-lejesvend brillerer i Ligue 1

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer