2 min læsningForfærdeligt skadesnyt for Liverpool-åbenbaring

Skidt nyt for Liverpool torsdag, hvor det er kommet frem, at man må undvære et af klubbens helt store unge talenter i en længere periode.

2 min læsning
Det er rigtig dårligt nyt for Liverpools unge midtbanespiller, Stefan Bajcetic, der er ude med en skade resten af sæsonen.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Skidt nyt for Liverpool!

For Premier League-klubben, som har været hårdt ramt på skadesfronten i løbet af denne sæson, er en ærgerlig nyhed dukket op torsdag.

Således skriver Liverpool-åbenbaringen Stefan Bajcetic, at han er blevet ramt af en skade, som vil holde ham ude resten af sæsonen.

I en opdatering på instagram skriver den 18-årige spanier:

– Desværre har jeg pådraget mig en skade, som vil holde mig ude resten af sæsonen. Det er virkelig trist at sige farvel til denne fantastiske sæson for mig, men jeg forstår, at det her er en del af fodbold, og det vil kun gøre mig stærkere fysisk og mentalt, lyder det fra Bajcetic.

– Jeg vil også gerne sige tak til jer ’Reds’ for al jeres støtte gennem sæsonen, og jeg kan forsikre jer, at jeg vil gøre mit bedste for at komme tilbage stærkere end nogensinde, lyder det videre fra den unge spanier.

Han melder ikke noget konkret om, hvad selve årsagen til den lange skadespause er.

Mål og Highlights: Se Benzema slukke Liverpools CL-drømme

Liverpool-manager Jürgen Klopp kunne dog tirsdag melde ud, at hverken Jordan Henderson eller Stefan Bajcetic ville rejse med til Champions League-opgøret mod Real Madrid onsdag. Her kunne den tyske manager give et indblik i Bajcetic’ skade

– For Stefan [Bajcetic] er der tale om en stress-skade, som er virkelig skidt. Han føler ikke så meget [smerte], det er kun en lille smule, men jeg ved ikke præcis, hvor længe han er ude. Vi er nødt til at lade det falde til ro, og så må vi se, hvornår han kan komme tilbage, forklarede manager Jürgen Klopp forud for Liverpools kamp mod Real Madrid.

Bajcetic har i denne sæson spillet 26 kampe for Liverpool på tværs af alle turneringer. Senest fik han 88 minutter på banen i lørdagens Liverpool-nederlag til Bournemouth i Premier League.

Bajcetic er fortsat på kontrakt i Liverpool frem til sommeren 2027.

United-legende om Liverpool: Small club mentality!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer