Mål og Highlights: Se Benzema slukke Liverpools CL-drømme

Liverpool skal på en noget nær umulig opgave, når de møder mægtige Real Madrid på Santiago Bernabéu i Champions League ottendedelsfinalens returopgør onsdag aften.

Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix

To af de absolut største klubber i verden mødtes endnu engang i Champions League.

‘Los Blancos’ kom på banen med en komfortabel føring fra første kamp, hvor de vandt med hele 2-5 på Anfield. Det skulle Liverpool prøve at spolere onsdag aften.

I første halvleg stod der Madrid på det hele. Alisson måtte diske op med to gigantiske redninger, først på en afslutning fra Vinicius og to minutter senere da Camavinga trykker på kassen ude for feltet.

Efter 78 minutter gik det ikke længere. Benzema kunne give dødsstødet til Liverpools medrejsende fans, da han scorede 1-0-målet til Real Madrid, der også skulle blive kampens endelige resultat og et farvel til Liverpools Champions League-drømme.

Real Madrid 0-0 Liverpool (7′ Stor chance til Darwin Nunez)

Real Madrid 0-0 Liverpool (To store redninger af Alisson)

Real Madrid 1-0 Liverpool (78′ Karim Benzema)