2 min læsningOfficelt: Brøndby-forsvarer rykker til Norge

Brøndby har tirsdag offentliggjort, at de udlejer forsvarsspilleren Henrik Heggheim.

2 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.

Henrik Heggheim skal i de næste tre og en halv måned hjem til Norge.

Den norske forsvarsspiller udlejes indtil 1. juli til den norske Oslo-klub Vålerenga.

– Henrik er en dygtig forsvarsspiller, som vi ser meget potentiale i, men da der p.t. er et par stykker i køen foran ham i forhold til spilletid, så har vi sammen med Henrik arbejdet på at finde en løsning, hvor han kan komme tættere på fast spilletid, lyder det fra fodbolddirektør i Brøndby Carsten V. Jensen.

Henrik Heggheim kom til Brøndby i sensommeren 2021, og efter 28 kampe og ét mål i klubben, går turen nu – midlertidigt – hjem.

Den 21-årige nordmand har i denne sæson blot spillet to superligakampe, og faktisk har han dermed dobbelt så mange europæiske kampe som superligakampe i denne sæson, da han fik spilletid i begge opgør mod både Pogon Szczecin og FC Basel i Conference League-kvalifikationen.

Brøndby-træner efter vital sejr: Nu er vi i finalen

Mens det altså er ikke er blevet til mange minutter på græs for de blå-gule, så går det bedre for de blå-røde. Heggheim er nemlig en fast bestanddel af det norske U21-mandskab, der i 21-22 sluttede over det kroatiske mandskab, der siden slog det danske U21-landshold ud i playoff.

Heggheim startede i ni af Norges i alt ti kampe i kvalifikationen.

– Henrik er en fast bestanddel af det norske U21-landshold, som til sommer skal spille U21 EM, og her har vi alle ønsket at give Henrik de bedste forudsætninger for fortsat at være en vigtig brik på det hold, og derfor er lejeaftalen noget, der giver værdi til alle parter. Vi glæder os til at følge Henriks udvikling i de kommende måneder og ikke mindst til at se ham tilbage i Brøndby IF til sommer, lyder det fra ‘CV’.

Henrik Heggheim har kontrakt i Brøndby til og med juni 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer