2 min læsningIngen tvivl hos Rashford: Derfor er jeg blomstret op

Manchester Uniteds Marcus Rashford var en skygge af sig selv i sidste sæson, og det har angriberen selv en klar forklaring på.

2 min læsning
Manchester Uniteds Marcus Rashford er sikker på, at hans opblomstring skyldes, at holdet nu igen går efter at vinde titler.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Statistikkerne tegner et billede af to vidt forskellige spillere.

Marcus Rashford har i denne sæson overgået sidste sæson på stort set alle positive parametre.

Med minimum 14 og helt op til potentielt 21 kampe tilbage i sæsonen har Rashford i denne sæson fundet vej til netmaskerne 25 gange i i alt 42 kampe mod fem scoringer i 32 kampe i sidste sæson.

Selv har den engelske landsholdsangriber en klar forklaring på sin opblomstring.

– I sidste sæson var alt vores fokus på at ende i top-fire. Det var min første gang som Manchester United-spiller, at jeg oplevede, at det var sæsonens målsætning.

– Det er svært for mig at præstere på et hold, som ikke går efter at vinde trofæer, for det er ikke det, vi har været vant til; I alle andre sæsoner har vi altid haft som mål at forsøge at vinde alle de turneringer, vi er med i, forklarer Marcus Rashford.

Manchester United havde i sidste sæson Ole Gunnar Solskjær som manager indtil sidst i november, hvor Michael Carrick kortvarigt tog over, inde tyske Ralf Rangnick stod i spidsen resten af sæsonen.

Trods iskoldt forhold: Real-stjerne forventer ikke at skifte

I sommer kom Erik ten Hag ind fra hollandske Ajax, og straks fra start kunne den 25-årige Manchester-dreng mærke forskellen.

– Det første han bidrog med, selv inden jeg trænede under ham, var hans mindset og mentalitet. Det faktum at hans ambitioner er så høje, det var den første, store positive ting for mig, forklarer Rashford.

Særligt efter VM har opblomstringen hos Marcus Rashford været til at få øje på, da han med 18 scoringer har været stærkt medvirkende til, at Manchester United blandt andet har hjemtaget sit første trofæ siden 2017, da det lykkedes dem at vinde den engelske ligacup.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer