2 min læsningHjulmand om valg af Brøndby-keeper: Føler ikke, at der er den store forskel

Kasper Hjulmand fortalte i forbindelse med landsholdsudtagelsen, at det var et tæt løb mellem Mads Hermansen og Oliver Christensen.

2 min læsning
Kasper Hjulmand forklarer valget af Brøndby IF's Mads Hermansen.

Der var flere kaniner, der blev trukket op af hatten under tirsdagens landsholdsudtagelse.

Heriblandt Elias Jelert, Marcus Ingvartsen, Morten Hjulmand og Mohamed Daramy – men også Brøndby-keeper Mads Hermansen.

Kasper Hjulmand havde i forbindelse med udtagelsen af de tre keepere til truppen forberedt en kort forklaring på, hvorfor Mads Hermansen var blevet udtaget på bekostning af Oliver Christensen, der til dagligt gør sig i målet for Hertha Berlin i Bundesligaen.

Her blev det samtidig gjort klart, at Mads Hermansen er med som tredjevalg, da både Kasper Schmeichel og Frederik Rønnow ganske enkelt har for meget tur i den for tiden, til at de var i farezonen for ikke at komme med.

– Lige nu er Rønnow og Kasper rigtig, rigtig stærke. Rønnow har gang i en fantastisk sæson, og Kasper ser rigtig, rigtig god ud.

– Oliver Christensen var med sidst. Vi føler ikke, at der er den store forskel på de to. Det er ikke sådan, at Oliver har spillet sig af, men det er meget, meget tæt mellem Mads og Oliver.

– Nu kommer Mads med denne her gang, også gennem gode præstationer, men det er ikke sådan, at vi føler, at Oliver har spillet sig af. Vi glæder os til at få Mads med igen, sagde Kasper Hjulmand.

Hjulmand har rystet posen: Flere store overraskelser i den danske landsholdstrup

Kasper Hjulmand har udtaget i alt 23 spillere til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kazakhstan den 23. marts og den 26. marts.

Du kan se hele truppen i linket ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer