3F Superligaen

Historisk: F.C. København sætter rekord mod Viborg søndag

Det bliver i historiske omgivelser, når F.C. København og Viborg FF søndag mødes i en direkte duel om Superligaens andenplads.

F.C. København tager søndag imod Viborg FF, og eftersom der formentlig bliver udsolgt, bliver kampen historisk.
Foto: Alfred Sylvest/Ritzau Scanpix

Den nuværende rekord er fra december 2005, men den står for fald søndag.

F.C. København har aldrig haft udsolgt til en hjemmekamp mod Viborg FF, men da de danske mestre allerede nu kan melde om ‘snart udsolgt’ til søndagens opgør, tyder alt på, at der venter en ny rekord.

Tirsdag formiddag har F.C. København meldt ud, at både B-, C- og D-tribunen i Parken er udsolgt, og med mere end 700 solgte billetter til udebaneafsnittet lugter det langt væk af fuldt hus i Parken søndag.

– Det er fantastisk at opleve, at københavnerne er så glade for at komme i Parken, at vi forventer en kamp i Grundspillet helt udsolgt, siger direktør Jacob Lauesen.

– Det bliver en flot ramme, der er en topkamp værdig, så vi glæder os meget. Det glæder os meget, at der også kommer så mange Viborg-fans med til kampen, at udebaneafsnittet også bliver fyldt, og stemningen løfter sig endnu mere, lyder det videre fra Lauesen.

Parken har ifølge F.C. København selv plads til i alt 38.065 til fodboldkampe, og trækker man de 1200 endnu ikke solgte billetter fra, lander søndagens opgør på markant mere, end de 25.015 tilskuere, der i december 2005 så F.C. København slå Viborg 3-1.

Mål og Highlights: Se FCK buldre videre efter lyn-comeback i AC Horsens-nedsmeltning

Opgøret søndag kan dog godt blive udsolgt, uden at der er fuldt hus i Parken, og derfor har de fra F.C. Københavns side en klar opfordring.

– Præcist hvor mange vi bliver afgøres meget af udnyttelsen af sæsonkort, abonnementer og billetter, så vi opfordrer alle til at sikre, at deres plads til kampen bliver benyttet, siger Jacob Lauesen.

Inden søndagens opgør har F.C. København og Viborg FF mødt hinanden i parken 25 gange. Kun to gange er gæsterne taget fra hovedstaden med en sejr, mens det 18 gange er blevet til en københavnsk sejr.

Gennemsnitligt har der til de 25 tidligere kampe mellem de to hold i Parken været lidt mere end 12.000 tilskuere.

Kilde: Superstats

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P