LaLiga

Barca-boss ærgerlig over Atletics nedrykningssange

FC Barcelona genetablerede søndag sin nipoints-føring i LaLiga med en sejr over Atletic Club, men alligevel var Barca.cheftræner, Xavi, ærgerlig efter kampen.

FC Barcelona-cheftræner Xavi var ærgerlig over at høre de nedrykningssange, som Atletic Club Bilbaos fans sang i søndagens LaLiga-opgør.
Foto: Ander Gillenea/AFP/Ritzau Scanpix

Det er alvorlige ting, FC Barcelona fredag blev anklaget for.

Den spanske storklub anklaget for at have betalt et pengebeløb på over 50 millioner kroner til den et firma ejet af den tidligere vicepræsident i den spanske dommerkomité.

Den sag er selvsagt ikke gået LaLiga-konkurrenternes næser forbi, og det fik Barca-spillerne at mærke sent søndag aften.

Selvom FC Barcelona søndag kom fra Bilbao og Athletic Club med en 0-1-sejr, så gjorde de baskiske fans alt hvad de kunne, for at tydeliggøre, at de ikke var imponerede af sagen, der hænger over FC Barcelonas hoved.

Pengesedler med FC Barcelonas logo og ordene “mafia $” blev kastet på banen på San Mames, ligesom hjemmeholdets fans sang sange om, at Xavis mandskab skulle rykkes ned i anden division.

Barcelona klar til El Classico: Slår Athletic Club efter VAR-drama og skydetelt i slutminutterne

– Jeg respekterer fansene på San Mames, de har altid behandlet mig godt, men jeg var overrasket over deres fjendtlighed overfor Barca. Det var trist at se. Barca bliver dømt på forhånd, og det er samfundsmæssigt skidt. Alle er fri til at ytre sig, og jeg respekterer alle meninger, uanset om jeg er enig med dem eller ej, men det gjorde mig trist, lød det efter kampen fra Barca-cheftræner Xavi.

FC Barcelona nægter selvsagt, at de skulle have gjort noget forkert, og de hævder, at de har betalt firmaet, der er ejet af den tidligere vicepræsident i den spanske dommerkomité, Jose Maria Enriquez Negreira, for ‘tekniske rapporter’.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P