2 min læsningCapellas efter nederlag: Vi vil kæmpe til det sidste sekund

Krisen raser i FC Midtjylland, der i søndages opgør mod Lyngby taber 1-3 hjemme på MCH Arena. Det sætter Albert Capellas ord på efter kampen.

2 min læsning
Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der er lange udsigter til en top seks placering for FC Midtjylland.

Efter søndagens 1-3 nederlag mod bundproppen fra Lyngby, er muligheden for mesterskabspillet ikke længere kun i midtjydernes hænder.

FCM-træneren Albert Capellas mener, at resultatet ikke afspejler spillernes indsats til træningerne. Spanieren har dog ikke et klart svar på, hvordan det kan være.

– Af en eller anden årsag, kan spiller ikke levere den samme energi til kampene, som de bringer i løbet af ugen, lyder det fra en skuffet Albert Capellas efter kampen.

Ifølge Capellas, ligger ansvaret hos ham selv. Det er ham, der skal gøre et bedre stykke arbejde, hvis han skal være tilfreds, for det er han i den grad ikke lige nu.

– Når resultaterne ikke er der, må jeg kigge indad, som det første. Jeg prøver, at hjælpe spillerne så meget jeg kan og jeg prøver, at hjælpe klubben så meget jeg kan.

– Det er mig, der står med det fulde ansvar, og det viger jeg ikke fra.

– Nu må vi se, hvordan det ender. Vi vil kæmpe til det sidste sekund, siger Capellas afslutningsvis.

Du kan se hele interviewet med Albert Capellas i videoen øverst i artiklen.

FCM-keeper om krise i Herning: Det er en krise ikke at komme i top seks

Midtjylland skal kæmpe videre om en plads i mesterskabsspillet i en kamp, der potentielt kan være et spørgsmål om liv eller død, når de møder Silkeborg på udebane søndag den 19. marts. Der er kickoff klokken 15:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer