2 min læsningMedie: Manchester United sættes i forbindelse med Chelsea-profil

Manchester United har flere ønsker til midtbanen. Nu sættes klubben i forbindelse med endnu en spiller. Denne gang fra Premier League-rivalerne fra Chelsea.

2 min læsning
Manchester United jagter Mason Mount i Chelsea.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United er angiveligt, som de fleste andre storklubber i Europa, interesseret i at hente Jude Bellingham til klubben – ligesom klubben også skulle være varme på FC Barcelonas Frenkie de Jong.

Men med mange bejlere om den 19-årige Dortmund-englænder og besvær med at lande en aftale med de Jong skal der også kigges efter alternativer.

Og her har Manchester United angiveligt udset sig en profil hos en af Premier League-konkurrenterne, nemlig Chelsea FC. Det skriver The Sun.

Ifølge mediets oplysninger, så skulle Manchester United nemlig have udset sig Mason Mount som en mulig signing denne sommer.

Det berettes desuden, at Chelsea skulle være villige til at indgå i en handel, hvis klubbens priskrav på 50 millioner pund mødes – svarende til en pris på 420 millioner kroner.

Men ligesom det gælder med Jude Bellingham, så skulle Manchester United ikke være alene om interessen for Mason Mount. Senest kom det frem, at Liverpool også har et godt øje til den 24-årige englænder, mens også Manchester City skulle lure i kulissen.

Og rygterne skulle gå på, at Liverpool skulle være Mason Mounts foretrukne valg, hvis alle ovennævnte klubber skulle byde sig til. Faktisk går meldingerne på, at et Liverpool-skifte meget vel kan ske i løbet af sommeren. Det forklarer kilder tæt på Mount ifølge Football.London.

Mason Mount står noteret for 192 kampe i Chelsea-trøjen med 33 mål og 37 assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i Chelsea frem til sommeren 2024.

Medie: Ten Hags bizarre metode – sådan straffede han United-spillerne efter 7-0-afklapsning

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer