Premier League

Medie: Mount varm hos Premier League-rival – tre profilerede Chelsea-spillere fra eget akademi på vej væk

Tre tidligere Chelsea-akademispillere kan være på vej væk fra klubben - heriblandt Mason Mount, som meldes tættere på Premier League-rival end nogensinde før.

Chelsea Mason Mount salg Liverpool
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Premier League-klubben Chelsea FC har præsteret skuffende i denne sæson.

Specielt i det nye år, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr i Premier League af ni mulige.

Og det kan komme til at koste hoveder i det kommende transfervindue til sommer. Ifølge Football.London kan tre af klubbens tidligere akademispillere, som nu gør sig i førsteholdstruppen være på vej væk fra Stamford Bridge.

Den mest profilerede af de tre er Mason Mount. Den 24-årige midtbanespiller har været fast inventar i Chelsea-startelleveren de seneste par sæsoner, men har de seneste kampe fået mindre og mindre spilletid.

Samtidig har Mount kontraktudløb i sommeren 2024. Og selvom der angiveligt er blevet arbejdet på en kontraktforlængelse, så meldes det nu, at man har svært ved at nå til enighed. Mount ønsker angiveligt en lønforhøjelse, der bringer ham op blandt klubben toplønnede, hvilket klubben eftersigende ikke vil indfri. Det har sat forhandlingerne på pause.

Bagved lurer Liverpool, som i flere medier bliver betegnet som frontløberne i forhold til at hente Mason Mount. Faktisk går meldingerne på, at et Liverpool-skifte meget vel kan ske i løbet af sommeren. Det forklarer kilder tæt på Mount.

Medie: Chelsea overvejer storstilet stadionprojekt til milliarder – skal være et af de bedste i verden

To andre spillere, der er vokset op på Chelsea-akademiet, som kan være på vej væk, er Ruben Loftus-Cheek og Conor Gallagher.

Ifølge transferjournalisten David Ornstein har den nye Chelsea-ledelse ikke de samme følelser for de tidligere akademispillere, som man måske traditionelt set har haft i klubben.

– Der er ikke meget plads til følelser i disse beslutninger nu. Jeg tror, ​​Chelsea vil operere ud fra det, de ser; beviserne, tallene og data.

– Hvis spillere ikke præsterer til det niveau, de ønsker, eller ikke er en del af deres vision, og der kommer gode tilbud ind til dem, så vil de være ret kliniske omkring det.

Der meldes dog intet om konkret interesse for Loftus-Cheek og Conor Gallagher.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P