4 min læsningMedie: Ten Hags bizarre metode – sådan straffede han United-spillerne efter 7-0-afklapsning

Erik ten Hags kunne ikke vente længere, end til spillerne var samlet i omklædningsrummet på Anfield med at straffe sine spillere efter ydmygelsen mod Liverpool.

4 min læsning
Erik ten Hag gav Manchester United-spillerne noget af en overhaling efter kampen mod Liverpool.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Sir Alex Ferguson var kendt for sin hårtørre-behandling af sine spillere.

En verbal overhaling af bestemte spillere for at udtrykke utilfredshed med deres præstation på en given dag, der skal være med til at løfte spillerens præstation næste gang, han betræder grønsværen.

Det trick lod Erik ten Hag sig måske inspirere af søndag, da han havde overværet sit hold blive ydmyget med 7-0 ude mod Liverpool.

I hvert fald mener et engelsk medie at vide, at hollænderen straffede sine spillere allerede i omklædningsrummet – og det på en bemærkelsesværdig måde.

I omklædningsrummet skulle hollænderen ifølge Mirror først og fremmest have tvunget spillerne til at sidde i absolut stilhed og lytte til den vilde juble fra Liverpool-spillerne i det modsatte omklædningsrum og fra fansene på Anfield.

Derefter skulle United-spillerne have fået en ordentlig tur i hårtørreren.

– Ten Hag var naturligvis rasende og fortalte spillerne, at de var heldige med overhovedet at komme med bussen hjem til Old Trafford og ikke blev tvunget til at bussen hjem med fansene, fortæller en af Mirrors kilder i United angiveligt til mediet.

– Han advarede dem om, at hvis noget ala det her nogensinde skete igen, så ville der ikke være en chance til, og de ville blive smidt ned på U21-holdet, fortæller kilden yderligere.

Ifølge det engelske mediers oplysninger skulle United-manageren også have fortalt sine spillere, at de fra nu af kom til at bruge mange flere timer hos klubbens sportspsykolog Rainier Koers, som kom til klubben for nogle måneder siden.

– Ten Hag vil ikke have, at spillerne ryger tilbage til de dårlige dage under seneste sæson, hvilket er forklaringen på, hvorfor han vil have dem til at bruge mere tid hos sportspsykologen, forklarer Mirrors kilde angiveligt.

United-legende efter ydmygelse på Anfield: Cirkuset er tilbage i Manchester

I midtugen venter første mulighed for oprejsning for Ten Hag og hans tropper, når Real Betis venter i det første af to opgør i Europa Leagues ottendedelsfinaler.

I weekenden tager Manchester United imod Southampton i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer