2 min læsningStorspillende Daramy: Jeg har det virkelig sjovt på banen

Mohamed Daramy har fundet melodien i F.C. København og leverede en kraftpræstation i udraderingen af OB senest. Offensivprofilen melder da også om god form inden opgøret mod Horsens søndag.

2 min læsning
Mohammed Daramy med storspil i sejren mod OB.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Daramy her, der og allevegne.

Sådan må OB-forsvaret have tænkt i 7-0 afklapsningen i Parken i søndags.

FCK-profilen mener selv, han er i god form, og at han nyder sammenspillet på holdet.

– Når det går godt for holdet, så er det også lettere for de individuelle spillere, og der bliver mulighed for at brilliere lidt og lave sine aktioner, siger Mohamed Daramy til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg er glad og føler mig virkelig godt tilpas for tiden. Jeg er i rigtig god form, og jeg har det virkelig sjovt på banen sammen med holdet.

Mål og Highlights: Se FCK smadre decimerede OB med 7-0!

Det flotte offensivspil i nedslagtningen af OB’s ni mand i søndags skal fortsætte, når F.C. København søndag skal møde AC Horsens ude, mener Daramy, der sammen med holdkammeraterne jagter revanche efter det modsatte opgør i Parken endte med nederlag.

– Det bliver en svær kamp. Selvom Horsens ikke har vundet så mange kampe på det seneste, så er de stadig et besværligt hold at spille mod, siger han og fortsætter:

– Vi tabte selv til dem i sæsonens første kamp, så det er os, der har revanche til gode. Så vi skal være klar fra start, og det kan være en svær bane, vi skal spille på, som måske er lidt til deres fordel. Men vi er forberedte på det, og vi skal have tre point igen.

AC Horsens-chef inden FCK: Skal se om vi kan spille 11 mod 11 fra start til slut

Opgøret på Nordstern Arena i Horsens har kick off klokken 16.00, og du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer