2 min læsningSønderjyske skal spille på superligastadion søndag

Sønderjyske rykkede ned fra Superligaen i seneste sæson. Men søndag bliver der et kort gensyn med et superligastadion, da klubbens kamp mod Vendsyssel rykkes.

2 min læsning
SønderjyskE Logo
Foto: SønderjyskE

Stort snefald i Nordjylland rykker NordicBet Liga-kampen søndag mellem Vendsyssel FF og Sønderjyske.

Opgøret flyttes derfor fra Vendsyssels hjemmebane, Nord Energi Arena, til Silkeborg, hvor JYSK Park danner rammen.

Dermed bliver det et kort gensyn med et superligastadion for Sønderjyske, der i seneste sæson rykkede ned fra Superligaen.

– Kong Vinter har flyttet søndagens NordicBet Liga-kamp mod Vendsyssel FF. Tidligere på ugen var der massivt snefald i Nordjylland, og det påvirker nu søndagens kamp, der skulle være spillet på Nord Energi Arena i Hjørring, skriver Sønderjyske på sin hjemmeside.

Nok rykker kampen landsdel, men kampen mellem Vendsyssel og Sønderjyske spilles fortsat søndag. Kamptidspunktet er også det samme.

Mål og Highlights: Se Silkeborg få et halvt ben i semifinalen efter sejr mod Sønderjyske

Vendsyssel FF er inden kampen mod Sønderjyske sikker på at blive en del af top seks-slutspillet i NordicBet Ligaen. Næsten lige så sikker er Sønderjyske, da syvendepladsen HB Køge som nærmeste bejler til top seks er seks point efter og med en noget dårligere målscore.

Det bliver dog ikke sidste gang i denne sæson, at Sønderjyske skal spille kamp på JYSK Park. I Pokalen skal klubben nemlig spille returopgør mod Silkeborg IF i kvartfinalen den 6. april. Her jagter sønderjyderne Silkeborgs 0-2 føring fra første kamp.

Highlights: Hvidovre holder ved i toppen af NordicBet Ligaen efter sent drama mod Sønderjyske

Opgøret mellem NordicBet Ligaens nummer tre fra Vendsyssel og nummer fem Sønderjyske fløjtes op søndag klokken 14.00 på JYSK Park. Entréen er i øvrig gratis, oplyser Vendsyssel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer