Mål og Highlights: Se Silkeborg få et halvt ben i semifinalen efter sejr mod Sønderjyske

Silkeborg skulle forsøge at få et godt udgangspunkt, da de onsdag aften gæstede Sønderjyske i Pokalen. Se alle mål og highlights i artiklen.

Silkeborg foran mod Sønderjyske.

Silkeborg har fået en blandet start på forårsæsonen med en sejr, en uafgjort og et nederlag, ligesom Sønderjyske startede foråret ud med et nederlag. Derfor søgte begge hold at få tanket selvtilliden op, da de tørnede sammen

Det lykkedes bedst for Silkeborg, da de midtvejs gennem første halvleg bragede sig foran på mål af Søren Tengstedt. Kort inde i anden halvleg spillede Silkeborg sig tættere på semifinalerne, da det blev til 2-0.

Dermed har Silkeborg et rigtig fint udgangspunkt, inden returopgøret på JYSK Park i Silkeborg den 6. april.

Sønderjyske 0-1 Silkeborg (Tengstedt 24′):

Sønderjyske 0-2 Silkeborg (Adamsen 54′):