2 min læsningRashford efter United-genrejsning: Et skridt i den rigtige retning

Marcus Rashford scorede i Uniteds sejr over Real Betis i Europa League. Torsdagens sejr er et skridt den rigtige vej efter Liverpool-afklapsningen, mener den målfarlige angriber.

2 min læsning
Marcus Rashford scorede mod Real Betis.
Foto: REUTERS/Phil Noble.

En 4-1 sejr er en kende bedre end et 0-7 nederlag.

Derfor var det også en positiv Marcus Rashford, der satte ord på Europa League-sejren over Real Betis i første kamp siden det store nederlag til Liverpool.

Ifølge angriberen viste Manchester United, at holdet holder snuden i sporet. Sejren kan bruges til de kommende kampe i toppen af Premier League, fortæller Rashford til klubbens hjemmeside.

– Det er et skridt i den rigtige retning. Vi er nødt til at bygge videre på det nu for at få momentum, siger angriberen, der scorede Manchester Uniteds første mål mod Real Betis efter blot seks minutter på Old Trafford.

Weghorst med forløsende scoring i Manchester Uniteds genrejsning

Selvom 7-0 nederlaget til Liverpool i søndags ganske sikkert fortsat nager i Manchester United, mener Marcus Rashford, at det gælder om at se fremad fremfor at dvæle ved afklapsningen.

– Vi kan ikke lægge for meget vægt på søndag, fordi det er overstået. Vi kan ikke ændre det. Nu skal vi se frem til de næste kampe, siger han.

Highlights: 7-0! Liverpool ydmygede Manchester United – Salah slog rekord

Den første af de næste kampe for Manchester United er på søndag, hvor holdet hjemme på Old Trafford tager imod nedrykningstruede Southampton. Opgøret sættes i gang klokken 15.00 og kan ses på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer