1 min læsningWeghorst med forløsende scoring i Manchester Uniteds genrejsning

Manchester United fik torsdag aften rejst sig efter søndagens 7-0-nederlag til Liverpool på Anfield, og Wout Weghorst fik samtidig scoret et forløsende mål i United-trøjen.

1 min læsning
Wout Weghorst fik scoret sit første mål for Manchester United, da de torsdag aften vandt 4-1 over Real Betis i Europa League.

Kunne Manchester United lægge søndagens historiske nederlag til Liverpool bag sig?

Det var det helt store fokus forud for torsdagens Europa League-opgør mod Real Betis, og med en sejr på 4-1 må svaret være ja.

Her kom Marcus Rashford, Antony og Bruno Fernandes alle tre på måltavlen for hjemmeholdet, mens Ayoze Perez noterede sig for de spanske gæsters eneste scoring.

De tre United-stjerner var dog ikke de eneste, som kom på måltavlen for Premier League-klubben.

Således var det Wout Weghorst, der scorede Manchester Uniteds fjerde mål, og jubelscenen udviklede sig næsten til en rørende seance.

Hollænderen har nemlig været genstand for en hel del kritik, og der hersker ingen tvivl om, at det betød meget for den store angriber at komme på måltavlen. Et følelsesladet øjeblik, som holdkammeraterne og Old Trafford ikke var sene til at tage del i.

Dreyer med langskudsmål og godt udgangspunkt for Schmeichel og resten af Nice

Med 4-1-sejren må Manchester United siges at have sikret sig et godt udgangspunkt forud for returopgøret i Spanien næste torsdag.

Nedenfor kan du få overblikket over de øvrige resultater i de sene kampe i både Europa League og Conference League.

Europa League

Conference League

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer