2 min læsningSnestorm har kurs mod Nordjylland: Kan igen ramme en AaB-hjemmekamp

AaB åbnede Superligaens forårssæson med en hjemmekamp mod AGF i stormvejr. Nu kan der vente en snestorm til aftenens kamp mod FC Midtjylland.

2 min læsning
DMI varsler mandag aften snestorm i store dele af Nordjylland, det kan ramme superligakampen mellem AaB og FC MIdtjylland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der kommer efter alt at dømme til både at sne og blæse i Nordjylland mandag aften.

Både Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) og TV2 Vejret forudser, at en snestorm i aften vil ramme særligt det nordlige af Jylland.

Netop i det nordlige Jylland, nærmere bestemt på Aalborg Portland Park, skal sidste kamp i 20. superligaspillerunde mandag aften afvikles, når AaB tager imod FC Midtjylland.

Der hersker dog stadig en smule uenighed om, hvornår snestormen vil ramme Nordjylland, for mens DMI melder, at den først rammer ved 22-tiden, så skriver TV2 Vejret, at det allerede kan gå løs klokken 19 – præcis samme tidspunkt som der er kickoff i superligakampen.

– Allerede i de sene eftermiddagstimer begynder lavtrykkets fronter at sende sne ind over landet. I første omgang er det især Nordvestjylland, der vil opleve sne. I løbet af aftenen breder snevejret sig til en stor del af Jylland. Især Nordjylland kan efterhånden forvente kraftigt snefald, lyder det hos TV2 Vejret.

Hamrén overrasket over FCM-placering: Der er stort pres på dem

AaB åbnede den 17. februar forårssæsonen i Superligaen, da de mødte AGF hjemme på Aalborg Portland Park. Her var vejrguderne bestemt heller ikke i fodboldhumør, og det bar den jyske klassiker i høj grad præg af.

En storm af orkan-styrke stod ind over Aalborg, men det fik ikke hverken dommer eller andre instanser til at udskyde superligakampen, som efterfølgende blev afgjort med markant hjælp fra vinden.

20 minutter efter pausen sendt AGF’s Mikael Andersson et hjørnespark ind i AaB-feltet – et indlæg der på grund af den kraftige vind snød på AaB-målmand Theo Sander og hele AaB-forsvaret og i stedet gik direkte i mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer