4 min læsningLiverpool står klar med livstidskarantæne til baneløber

En Liverpool-fan løb søndag på banen for at fejre Liverpools syvende scoring i 7-0-sejren over Manchester United.

4 min læsning
En baneløber i kampen mellem Liverpool og Manchester United skadede Liverpools Andy Robertson i 7-0-sejren.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp havde bestemt ikke noget til overs for ham.

En ung baneløber ville søndag aften være med i fejringen, da Liverpools Roberto Firmino scorede holdets syvende mål i 7-0-sejren over Manchester United.

Uden fodboldstøvler var det våde græstæppe dog for glat til den euforiske fan, der endte med at skvatte og glide ind i klumpen af Liverpool-spillere, der var samlet for at fejre scoringen.

Foto: Ritzau/Scanpix

Fanen ramte særligt Curtis Jones og Andy Robertson, der begge så ud til at slå sig.

Nu er Liverpool officielt gået ind i sagen, og den unge fan har efter alt at dømme set sin sidste fodboldkamp live på Anfield og i Premier League.

– Liverpool har igangsat en øjeblikkelig undersøgelse for at identificere og udelukke baneløberen fra søndagens Premier League-opgør mod Manchester United på Anfield, lyder det i en officiel udmelding fra Liverpool.

Er det nogensinde sket før? United-legende roser Liverpool efter prygl

– Gerningsmanden løb på banen og kolliderede med Liverpool-spillere, som risikerede at blive skadet, mens de fejrede det syvende mål foran hovedtribunen.

– Der er ingen undskyldning for denne uacceptable og farlige opførsel. Sikkerheden for spillere, kollegaer og supportere er altafgørende.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Klubben vil nu følge sine formelle sanktionsproces og har suspenderet den formodede gerningsmands konto, indtil processen er tilvejebragt. Hvis han bliver kendt skyldig i forbrydelsen at entrere banen uden tilladelse, kan gerningsmanden vente en plet på straffeattesten samt livstidskarantæne fra både Anfield og alle andre Premier League-stadioner, lyder det videre.

Sikkerhedspersonale fik forholdsvis hurigt baneløberen under kontrol, og mens han blev ført fra banen, blev han overdænget med det, man må antage var knapt så pæne gloser fra den tyske Liverpool-manager. Du kan se hele situationen sidst i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer