2 min læsningEr det nogensinde sket før? United-legende roser Liverpool efter prygl

Roy Keane er ikke kendt for at rose Liverpool - nærmest tværtimod. Efter søndagens 7-0-sejr over Manchester United så han sig dog nødsaget til det.

2 min læsning
Manchester United tabte med 7-0 til Liverpool på Anfield.

En på mange måder mørk dag i Manchester Uniteds historie.

Det er, hvad den 5. marts 2023 må anses for, efter Manchester United var ofre for en yderst velsmurt Liverpool-maskine på Anfield. 7-0 til hjemmeholdet.

Skulle man være i tvivl om skalaen af det katastrofale nederlag, bliver det nok illustreret meget godt ved, at Manchester United-legenden Roy Keane efterfølgende har rost Liverpool – noget, som han ellers ikke ynder at gøre sig i, hvis han kan blive fri. Men det kunne han ikke.

– Spillerne (Manchester Uniteds, red.) vil være flove, og uden tvivl skamme sig over indsatsen. De forsvandt bare, da det blev svært i anden halvleg og målene væltede ind.

– Når Manchester United tager til Liverpool, uanset form, ryger al logik ud af vinduet på Anfield.

– Vi har sagt det mange gange før – det er det sværeste sted at spille som Manchester United-spiller.

– Jeg kommer til at være hård ved Manchester United, selvfølgelig gør jeg det, men jeg bliver også nødt til at sige, at Liverpool var fuldstændig utrolige. Deres energi, deres kvalitet, beslutningerne, viljen.

– Selv til sidst i kampen forsøgte de stadig at fylde feltet op med spillere for at lave flere mål. Liverpool var tilbage på deres absolut bedste niveau, siger Roy Keane ifølge Daily Mirror.

Vild statistik viser Liverpools Anfield-dominans mod United

Roy Keane spillede i sin aktive karriere for Manchester United i perioden 1993-2006.

Han står i alt noteret for 473 kampe i Manchester United-trøjen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer