2 min læsningMedie: Durmisi kan ende med at blive sendt hjem

Riza Durmisi er blevet ramt af en alvorlig knæskade under sit lejeophold i Tenerife. Det får nu angiveligt den spanske klub til at overveje at rive lejekontrakten med Lazio-danskeren i stykker før tid.

2 min læsning
Riza Durmisi skal måske tilbage til Lazio.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Otte minutter.

Det er alt, Riza Durmisi har spillet for CD Tenerife under sit lejeophold.

Nu har en alvorlig knæskade sat ham ud af spillet, og LaLiga2-klubben overvejer nu angiveligt, at sende den 29-årige dansker tilbage til SS Lazio før tid. Det skriver Mundo Deportivo.

Riza Durmisi ankom til CD Tenerife på et lejeophold i januar, men debuten i lørdags ude mod Sporting Gijon kan ende med at blive den eneste kamp venstrebacken får for klubben fra ferieøen.

Træningsuheld: Durmisi ramt af alvorlig knæskade – skal muligvis opereres

Tenerife-træner, Luis Miguel Ramis, vil ikke udelukke, at klubben ser sig om efter en erstatning. Det kan endda komme på tale, at Riza Durmisis lejeophold bliver afbrudt, og at danskeren sendes tilbage til den italienske hovedstad før tid.

Durmisis kontrakt med Lazio udløber til sommer, hvor man må formode, han skal videre til en anden klub på en fri transfer. Det er blot blevet til 19 kampe for venstrebacken i Serie A-klubben siden ankomsten i 2018, og han har hovedsageligt været udlejet til diverse europæiske klubber.

Officielt: Durmisi udlejes til spansk fodbold

Riza Durmisi fik sit gennembrud i Brøndby IF, hvor det blev til 107 kampe i gul og blå samt debut på det danske A-landshold. Siden gik turen til Real Betis og altså siden til Lazio. Durmisi, der før Tenerife var i Leganes, har opnået 23 landskampe for Danmark.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer