1 min læsningTræningsuheld: Durmisi ramt af alvorlig knæskade – skal muligvis opereres

CD Tenerife melder, at danske Riza Durmisi i forbindelse med en træning har pådraget sig en alvorlig skade i knæet, der muligvis kræver operation.

1 min læsning
Riza Durmisi skade
Foto: Ralph Orlowski/Reuters/Ritzau Scanpix

Danske Riza Durmisi blev i slutningen af januar-transfervinduet sendt en tur til den andenbedste spanske række og CD Tenerife på udleje fra Lazio.

Men danskeren har ikke fået den start, som man kunne have ønsket sig i det spanske.

Planen var, at Durmisi stille og roligt skulle bygges op inden han skulle få spilletid i klubben. Og det blev da også til debut for Tenerife i lørdags mod Sporting Gijon, hvor Durmisi fik et kort indhop. Men nu har en alvorlig skade sat en stopper for danskerens chancer for spilletid.

Således melder CD Tenerife i en offentlig meddelelse, at Riza Durmisi i forbindelse med en træning er blevet ramt af en alvorlig skade i knæet

Mere konkret skulle der være tale om en meniskskade i det venstre knæ. Der er tale om et brist af det ydre ledbånd, og samtidig skulle Durmisi også have forstuvet et led i knæet.

Ifølge klubben tyder meget på, at skaden vil kræve, at Durmisi skal en tur under kniven. En beslutning som man endeligt vil træffe senere.

Der berettes intet om, hvor længe venstrebacken ventes ude, men med en meniskskade venter traditionelt set en længere skadespause.

Den 29-årige Riza Durmisis lejekontrakt med CD Tenerife udløber til sommer – ligesom det i øvrigt også gælder for hans kontrakt med Lazio.

Kunstig intelligens slår fast: Braithwaite i top 10 over bedste spillere i LaLiga siden VM

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer