2 min læsningFCN-chef før ‘El Plastico’: Sådan slår vi Silkeborg

FC Nordsjælland skal søndag møde Silkeborg IF ude i 'El Plastico'. FCN-cheftræner, Johannes Hoff Thorup, har planen, der skal give sejr.

2 min læsning
FCN-cheftræner, Johannes Hoff Thorup, mener at have planen til sejr mod Silkeborg klar.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2023.

‘El Plastico’.

Sådan omtales søndagens opgør i JYSK Park mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland kærligt.

Udeholdets cheftræner Johannes Hoff Thorup har opskriften klar til at skaffe sejren på kunstgræsset – et underlag, som begge hold er vant til.

– En af nøglerne til at slå Silkeborg på søndag bliver, at vi er fuldstændig afklaret med, hvornår vi kan presse højt. Og hvor vi kan erobre bolden, når vi forsvarer lidt lavere. Det skal sidde fuldstændig i skabet, for det er nøglen til den kamp, siger FC Nordsjælland-cheftræner, Johannes Hoff Thorup til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Mod et rigtig godt Silkeborg-hold, som er vant til deres bane og kan spille i et rigtig højt tempo. Så vi skal være fuldstændig afstemte i vores bevægelser uden bold.

Stortalent nægtet at spille – nu går FCN og DBU til sportsdomstolen

FC Nordsjælland fører Superligaen med fire point ned til Viborg FF på andenpladsen. Samtidig vandt nordsjællænderne med 4-2 over OB i seneste runde, så det er et selvtillidsfyldt hold, som tager til Silkeborg til mødet med Superligaens nummer otte.

– Sidst, vi var i Silkeborg, lavede vi tre mål. Så nu må vi se, om vi kan gøre det samme og holde modstanderen fra at score. Så bliver det en dejlig dag søndag i Silkeborg, siger Johannes Hoff Thorup.

Aarhus Fremad-profil efter Pokal-nederlag til FCN: De var som gribbe

‘El Plastico’ spilles som nævnt søndag, og der er kick off klokken 14.00. Du kan se kampen på Canal 9 og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer