Danskerdong i Japan – Scholz scorer i Urawa-sejr

Alexander Scholz var med til at ændre slagets gang, da danskeren fik scoret for Urawa Red Diamonds i nattens sejr i J1 League.

Alexander Scholz fik scoret for Urawa.

En sikker dansk højrefod.

Det var, hvad der skulle til i nattens opgør i Japan mellem Urawa Red Diamonds og Cerezo Osaka, for at ændre kampens gang.

Alexander Scholz var nemlig på pletten for Urawa Red Diamonds i sejren over Cerezo Osaka i J1 League.

Det startede dog mindre godt for 30-årige midterstoppers klub, da Cerezo Osaka bragte sig foran efter 33 minutters spil. I anden halvleg kom Scholz så i fokus.

I det 61. minut fik den tidligere FC Midtjylland-spiller nemlig ansvaret fra straffesparkspletten, hvorfra han eksekverede med højrebenet i højre side af målet til 1-1.

Medie: Mourinho vil have fingrene i serie A-dansker

Blot fem minutter efter, havde Scholz og Co. på ny bolden i nettet, men målet blev underkendt af VAR. Otte minutter før tid lykkedes det dog Kaito Yasui at bringe Urawa foran med 2-1. Det blev også kampens resultat. Alexander Scholz spillede samtlige minutter for sin klub.