1 min læsningSkår i glæden hos AaB: Nyindkøb skal scannes fredag

AaB's Kasper Jørgensen måtte torsdag udgå med skade i Pokalopgøret mod Viborg FF og skal fredag scannes for at vurdere skadens omfang.

1 min læsning
Kasper Jørgensen skade AaB
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Skadeslisten i Superliga-klubben AaB tæller tre spillere i form af Andreas Poulsen, Younes Bakiz og Jeppe Pedersen.

Men nu kan endnu en spiller muligvis tilføjes til listen.

Kasper Jørgensen måtte nemlig torsdag aften udgå med en skade i Pokalopgøret mod Viborg FF allerede efter godt en halv times spil. Det skyldes en duel med Ibrahim Said, som gav et vrid i knæ og ankel.

I et interview med Nordjyske fortæller Kasper Jørgensen om hændelsen, der gjorde, at han hen mod slutminutterne af første halvleg fik besvær med at støtte på anklen, hvorfor han valgte at trække stikket.

Yderligere undersøgelser fredag skal klarlægge, hvor slemt det står til for Kasper Jørgensen, der dog er ved godt mod ovenpå gårsdagens tiltrængte sejr på 2-0.

– Jeg skal have en scanning fredag, for at se hvordan det ser ud. Lige nu er jeg ved godt mod og håber da, at jeg kan spille, lyder det fra Kasper Jørgensen til Nordjyske.

Der meldes intet om, hvad forventningerne er i forhold til skadens omfang.

AaB præsenterer tocifret millionunderskud: Påvirket af de sportslige præstationer

AaB skal allerede i kamp igen mandag, hvor FC Midtjylland gæster Aalborg Portland Park til et Superliga-opgør med kampstart klokken 19:00. Kampen kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Du kan se hændelsen, hvor Kasper Jørgensen kom til skade i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer