AaB fik åbnet for målkontoen i tiltrængt pokalsejr over Viborg

AaB kan torsdag aften notere sig for både årets første mål og første sejr, efter de vandt med 2-0 hjemme over Viborg FF.

AaB slog Viborg FF i den første af to kvartfinaler i Pokalturneringen.

Lysner det i AaB?

Nok kan nordjyderne ikke tilføje tre tiltrængte point til kontoen, da opgøret mod Viborg FF torsdag aften var i Pokalturneringen.

Til gengæld er der meget andet at glæde sig over i AaB, da cheftræner Erik Hamrén og co. med resultatet 2-0 nu har årets første sejr i en officiel kamp under bæltet. Samtidig var det også årets første mål.

Første halvleg var i høj grad en forsvarskamp, hvor ingen af de to mandskaber for alvor fik det offensive spil til at flyde.

Det blev der dog hurtigt – og kortvarigt – ændret på tidligt i anden halvleg, da Louka Prip i løbet af fire minutter scorede begge opgørets mål.

AaB har ellers tabt årets første to kampe med beskedne 1-0 til først AGF og senest F.C. København, så at få åbnet for mål- og sejrskontoen må utvivlsomt varme lidt ekstra for nordjyderne her i det spæde forår.

Senest AaB vandt en kamp var også i Pokalturneringen, da man besejrede Middelfart med 2-1 i ottendedelsfinalen den 9. november.

Torsdagens sejr var AaB’s første sejr over et superligamandskab siden den 14. oktober, hvor man slog Lyngby med 2-0 ude.

AaB præsenterer tocifret millionunderskud: Påvirket af de sportslige præstationer

Med 2-0-sejren hjemme over Viborg FF står AaB nu med et stærkt udgangspunkt forud for returopgøret.

Den anden kvartfinale mellem de to mandskaber bliver spillet i Viborg den 6. april.