2 min læsningXavi inden El Clasico: Det bliver svært

FC Barcelonas cheftræner, Xavi, mener, at det bliver svært mod Real Madrid på Santiago Bernabeu torsdag aften - men Barca kommer til at gå efter sejren.

2 min læsning

Torsdag aften bliver en af fodboldens største opgør spillet.

Der er her tale om det ikoniske ‘El Clasico’ mellem Real Madrid og FC Barcelona.

Kampen er den første af to semifinaler mellem de spanske giganter i Copa del Rey, og selvom FC Barcelonas cheftræner, Xavi, spår en svær opgave ude mod rivalerne fra den spanske hovedstad, så kommer den catalanske storklub stadig for at vinde.

– Vi går ind til kampen som vi gør til alle andre kampe. Vi ved, at det er Real Madrid, og at det er en svær modstander, som kan dominere i visse faser af spillet. De er meget hurtige og gode i omstillingerne.

– Det bliver svært, for vi spiller på deres hjemmebane. De slog os i ligaen, og vi slog dem i Super Cup.

– Det er semifinalen, og vi er virkelig glade for at være i den position. Det er over to kampe, og det bliver afgjort på Camp Nou – men vi kommer for at vinde, og for at vise, hvad vi er gjort af. Det er en gylden mulighed for at få endnu et trofæ, siger Xavi på pressemødet forud for kampen.

Barca-profil tvivlsom til El Clásico: Skadet af spark til køleskab

Opgaven ude mod Real Madrid bliver ikke lettere for Xavi og resten af Barca af, at Robert Lewandowski misser opgøret grundet en skade.

Kampen bliver fløjtet i gang i Madrid torsdag aften klokken 21.00.

Du kan se FC Barcelonas trup til opgøret under H2H-statistikken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer