1 min læsningHighlights: Liverpool tager pligt-sejr mod Wolves

Liverpool tager onsdag aften imod Wolves på Anfield, hvor Jürgen Klopp og tropperne skal forsøge at tage det næste skridt i top-4 drømmen.

1 min læsning
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool skulle onsdag aften prøve at tage revanche for sidste møde med Wolves, der blev til et 0-3 nederlag på Molineux Stadium.

Liverpool, og særdeles Jürgen Klopp, er under stort pres og ambitionerne om Champions League-fodbold næste sæson, synes at svinde hen lidt efter lidt. Men efter de sidste tre Premier League-kampe, hvor man har vundet to og spillet en uafgjort, er man måske endelig på rette vej.

Et underkendt mål af Darwin Núñez efter 66 minutter slog ikke Merseyside-mandskabet ud. Virgil Van Dijk headede Liverpool på 1-0 efter 73 minutter og blot fire minutter senere bragte Mohamed Salah hjemmeholdet på 2-0, som også var kampens endelige resultat.

Liverpool 1-0 Wolves (73′ Virgil Van Dijk)

Liverpool 2-0 Wolves (77′ Mohamed Salah)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer