Chok-sejr: Sheffield United sender Tottenham ud af FA Cuppen

Tottenham rejste onsdag aften til Sheffield, hvor de tørnede sammen med Championship-mandskabet i ottendedelsfinalen i FA Cuppen.

Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Top-4 formen var ingen steder at finde hos Spurs onsdag aften.

Sheffield United kunne med en 1-0 sejr gå videre til FA Cuppens kvartfinaler, hvor de næste gang møder Blackburn, som også tog en overraskende sejr over Leicester.

Kampens eneste mål blev scoret af Iliman Ndiaye efter 79 minutter, som efter en flot solo-tur kunne sende bolden ind bag Fraser Forster i Tottenham-målet.

Harry Kane blev skiftet ind i stedet for Richarlison efter 65 minutter, men ikke engang han kunne få bolden i nettet for Spurs.

Du kan se highlights fra kampen i videoen øverst i artiklen.

Tottenham bekræfter: Fan arresteret efter homofobiske tilråb

Næste gang Tottenham skal i kamp er lørdag den 4. marts. Her skal de prøve at rejse sig, når de møder Wolves på udebane. Den kamp vises på Viaplay og der er kick-off klokken 16:00.