2 min læsningAvis: Cádiz-præsident vil have suspenderet LaLiga

LaLiga-klubben Cádiz CF's præsident vil eftersigende have suspenderet turneringen efter en VAR-dom gik imod holdet i en kamp mod Elche.

2 min læsning
Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Man skulle efterhånden tro, at kun en global pandemi kan sætte fodboldverden på pause.

Men står det til Cádiz’ præsident, Manuel Vizcaíno, er en VAR-kendelse tilsyneladende nok til at gentage foråret 2020.

Det melder den spanske avis AS. Her forlyder det, at et mål scoret af Ezequiel Ponce fra Elche i det 81. minut i deres seneste kamp mod hinanden ikke blev gennemgået af VAR, selvom Vizcaíno mener, at han var klart offside.

Efter mislykkede appeller til både dommere og LaLiga-styrelsen, ser Vizcaíno nu ingen andre muligheder, end at søge mod en højere instans.

Ifølge AS, skulle Cádiz-præsidenten nu have appelleret til TAD, oversat til Sports Administrative Court på engelsk, som er den dømmende magt i spansk sport.

Manuel Vizcaíno kræver en midlertidig suspendering af LaLiga, indtil sagen er løst af ‘kompetente instanser’, og sammenligner det med tidligere beslutninger taget af FIFA og UEFA, i forbindelse med henholdsvis to landskampe, hvor kampene blev genoptaget på et senere tidspunkt – der hvor de blev afbrudt.

Vizcaíno mener således, at kampen skal fløjtes i gang igen fra det 81. minut, hvor stillingen så ville være 0-0, altså skal de kun spille omtrent ni minutters fodbold.

Kunstig intelligens slår fast: Braithwaite i top 10 over bedste spillere i LaLiga siden VM

Tiden må vise, om Manuel Vizcaíno får medhold i sin appel. indtil da fortsætter LaLiga på fredag, hvor Cádiz tørner sammen med Real Sociedad. Kampen starter klokken 21:00 og den kan ses på TV2 SPORT og TV2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer