2 min læsningOfficielt: Fallenius er fortid i Brøndby

Brøndby IF oplyser mandag, at man har solgt Oskar Fallenius, som skifter til svensk fodbold med øjeblikkelig virkning.

2 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.

Oskar Fallenius forlader Brøndby IF med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser Brøndby på klubbens egen hjemmeside mandag.

Offensivspilleren drager i stedet til Sverige, hvor Djurgårdens IF endte med at trække det længste strå i kampen om Oskar Fallenius’ underskrift.

– Oskar har været igennem en god udvikling i Brøndby IF, og vi så senest at han på sit lejeophold til IK Start hurtigt blev en profil på deres hold.

– Vi har imidlertid stor konkurrence på de offensive pladser, og der er ikke umiddelbart udsigt til fast spilletid, så vi har været enige om at se på de muligheder, der måtte vise sig.

– Her har Oskar vurderet, at Djurgårdens IF var den bedste mulighed blandt flere, og derfor siger vi i dag farvel til Oskar og ønsker ham al mulig held og lykke med fremtiden, siger fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen.

Trupnyt: Brøndby-fødselar får ikke debut mod FC Midtjylland

Den 21-årige svensker kom til Brøndby IF i januar 2021 fra svenske IF Brommapojkarna og kan i alt notere sig for 13 officielle kampe og to mål i Superligaen og i pokalturneringen for Brøndby IF.

Allsvenskan er endnu ikke gået i gang med den nye sæson, men Djurgården endte på en andenplads i den bedste svenske række i forrige sæson.

Oskar Fallenius blev for en uge siden rygtet kraftigt til norske SK Brann, som altså i stedet endte med at få sig en lang næse.

Opdateres..

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer