1 min læsningMaxsø fik smæk i MLS-debut

Andreas Maxsø fik natten til mandag dansk tid sin officielle debut for Colorado Rapids, som han skiftede til denne vinter - det var næppe den debut, han havde drømt om.

1 min læsning
Andreas Maxsø fik store klø, da han natten til mandag fik sin officielle debut for MLS-klubben Colorado Rapids.

Av.

Efter flere fejlslagne forsøg på skifte Brøndby IF ud med en tilværelse som professionel fodboldspiller i udlandet, lykkedes det langt om længe for Andreas Maxsø denne vinter.

Turen gik til USA, hvor MLS-klubben Colorado Rapids stod klar med åbne arme.

Søndag aften og natten til mandag blev der så taget hul på en ny sæson i den bedste amerikanske række, hvor blandt andre Colorado Rapids skulle i aktion.

Modstanderen lød på Seattle Sounders, som i forrige sæson sluttede på 11. pladsen i den vestlige del af MLS – én placering under Colorado Rapids.

At Maxsøs Colorado Rapids sluttede over Seattle Sounders i forrige sæson var dog ikke til at se i sæsonåbneren, der blev fløjtet i gang klokken 02.00 dansk tid.

Således endte Andreas Maxsø med at være en del af en 4-0-lussing.

Maxsø om muligt Brøndby-comeback: Kan sagtens se det for mig – FCK og FCM er udelukket

Den stærke midtstopper var med fra start og spillede hele opgøret, men kunne altså ikke afholde hjemmeholdet fra at få netmaskerne til at blafre hele fire gange.

Næppe den ønskede debut for Andreas Maxsø, der nu kan finde sig selv og resten af Colorado Rapids på en sidsteplads i den vestlige del af MLS efter første kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer