3F Superligaen

Maxsø om muligt Brøndby-comeback: Kan sagtens se det for mig – FCK og FCM er udelukket

Den nyerhvervede Colorado Rapids-spiller Andreas Maxsø kan sagtens forestille sig at gøre comeback for Brøndby IF engang i fremtiden.

Andreas Maxsø afviser ikke muligt Brøndby-comeback.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den 13. november 2022.

Det var datoen, hvor den 28-årige Andreas Maxsø sidst trak Brøndby-trøjen over hovedet og gik på banen til en officiel fodboldkamp for vestegnsklubben – i hvert fald foreløbigt.

Siden er det blevet til et skifte til MLS-klubben Colorado Rapids. Men den nu tidligere Brøndby IF-spiller vil bestemt ikke afvise, at han en dag vender retur til Danmark og Brøndby IF.

I et interview med Brøndbys fanpodcast BrøndbyLyd, fortæller Maxsø, at han sagtens kan se sig selv vende tilbage til de blå-gule, hvor han var på kontrakt i omkring 3,5 år – fra september 2019 til januar 2023.

– Jeg kunne helt sikkert godt se mig selv vende tilbage til Brøndby. Om det bliver som spiller eller som noget andet, det må tiden vise, fortæller Maxsø og fortsætter:

– Jeg har ikke planlagt det helt store endnu, men der sker en masse ting i Brøndby nu med de nye ejere og så videre, så man må også se tiden an, om det er noget, man passer ind i.

Andreas Maxsø åben for Brøndby-comeback
Brøndby IFs Andreas Maxsø og FC Midtjyllands Gustav Isaksen under 3F Superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion, mandag den 25. april 2022. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Maxsø har dog én ting på det rene. Det bliver absolut ikke til et skifte til rivalerne fra F.C. København – ligesom et skifte til FC Midtjylland også kan udelukkes.

– Jeg kunne helt sikkert sagtens se mig selv tilbage i Brøndby. Men det bliver aldrig aktuelt, hvis FCK eller FC Midtjylland ringer, lyder det fra Maxsø.

Medie: Brøndby betaler allerede nu for Frederik Winther

I forbindelse med sit skifte til Colorado Rapids har Andreas Maxsø sat sin underskrift på en kontrakt, der gælder frem til udgangen af 2025 – dog med mulighed for endnu et år.

Maxsø har indtil videre blot fået sin uofficielle debut for Colorado Rapids, mens han får mulighed for at få sin officielle debut for klubben, når MLS-sæsonen åbnes den 27. februar mod Seattle Sounders.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P