2 min læsningVallys drømmer stort: Tænker på landsholdet næsten hver dag

Nicolai Vallys drømmer om det danske landshold næsten dagligt, og det er årets helt store mål for Brøndby-profilen.

2 min læsning
Nicolai Vallys drømmer om landsholdet i Brøndby.

I sommeren 2019 byttede han FC Roskilde ud med Silkeborg IF.

Siden var han med til at rykke op i Superligaen, og i sommer blev han solgt videre i en rekordstor handel til Brøndby IF, hvor han har fortsat de flotte takter fra tiden i Silkeborg.

Med andre ord, så er det gået pænt stærkt for Nicolai Vallys de seneste år.

Men bare fordi det er gået stærkt, behøver man jo ikke at lette foden fra speederen.

Det virker hvert fald til at være det mantra, som Nicolai Vallys selv følger.

Han har nemlig rettet øjnene mod en ny milepæl – det danske landshold.

– Jeg drømmer rigtig meget om landsholdet. Jeg tænker på det næsten hver dag.

– Det er noget, jeg drømmer sindssygt meget om, og det er et kæmpe mål for mig i år. Jeg føler bestemt også, at jeg kunne bidrage, og jeg håber og tror på, det bliver muligt, siger Brøndby-profilen til Tipsbladet.

Scorede Vallys hattrick eller ej? – nu er det afgjort

Den 26-årige offensivprofil fortæller videre, at han ikke er i kontakt med Kasper Hjulmand, ligesom han også medgiver, at selvom det er en drøm og et mål for ham, så ville han stadig blive overrasket, hvis han blev udtaget til næste landsholdssamling.

Fortsætter han resten af foråret på samme måde som i forårspremieren mod AC Horsens, bliver Kasper Hjulmand dog unægteligt nødt til at forholde sig til Vallys – her scorede han et hattrick Brøndbys 5-2-sejr.

Du kan se højdepunkterne fra den kamp i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer