1 min læsningTopklub i Premier League forlænger med topscorer

Newcastle har forlænget kontrakten med klubbens topscorer.

1 min læsning
Newcastle har forlænget aftalen med Miguel Almiron.

Miguel Almiron og Newcastle er blevet enige om en forlængelse.

Det oplyser den nyrige klub fredag.

Den nye aftale mellem parterne strækker sig frem til sommeren 2026.

– jeg følte mig hjemme i Newcastle lige fra begyndelsen. Jeg har følt mig velkommen og som en del af familien, så jeg er virkelig glad for at blive og fortsætte med at give mig 100 procent på banen for at takke folkene i Newcastle, lyder det fra Miguel Almiron.

I denne sæson er det blevet til 10 mål i 23 Premier League-kampe for den 29-årige paraguayaner.

Miguel Almiron kom til Newcastle fra MLS-klubben Atlanta i vinteren 2019.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer