2 min læsningUEFA mødes med Liverpool-fans efter omdiskuteret rapport

UEFA har bekræftet, at forbundet har haft møder med forskellige fan-organisationer fra Liverpool efter offentliggørelsen af rapporten, der omhandler tumulten før sidste års Champions League-finale.

2 min læsning
UEFA er blevet kritiseret af fans fra Liverpool efter Champions League-finalen.
Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

UEFA har været i massiv modvind den sidste uge – særligt blandt Liverpools-fans.

Det skyldes offentliggørelsen af en rapport, der placerer ansvaret for tumulten før sidste års Champions League-finale på forbundet og de franske myndigheder.

Umiddelbart efter finalen blev Liverpools fans dog beskyldt for at være årsagen til urolighederne, og det har UEFA sidenhen beklaget. Nu offentliggør forbundet også, at man har været i tæt dialog med flere fan-organisationer fra Liverpool for at undgå samme lignende i fremtiden.

– UEFA, Spirit of Shankly, Liverpool Disabled Supporters Association, the Football Supporters Association og Football Supporters Europe mødtes tirsdag eftermiddag til en åben diskussion om sidste års Champions League-finale, skriver UEFA på sin officielle Twitter-konto.

– Fan-repræsentanterne gav udtryk for deres forventninger fra UEFA og anerkendte den oprigtige undskyldning af generalsekretær Theodore Theodoridis på vegne af UEFA og forpligtigelsen til at forbedre fansikkerhed ved fremtidige begibenheder.

Spirit of Shankly er den officielle fan-forening i Liverpool og er opkaldt efter klubbens legendariske træner Bill Shankly.

Læs hele UEFA’s melding herunder:

Liverpool afviser censur: Der er tale om en misforståelse

Offentliggørelsen kommer dagen efter en fan-gruppering fra Liverpool protesterede mod UEFA under Champions League-kampen mod Real Madrid. Læs mere om det i artiklen ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer