1 min læsningMedie: UEFA og fransk politi kritiseres i ny rapport

Ifølge engelske Sky Sports konkluderer en ny rapport, at fransk politi og UEFA er ansvarlige i de voldsomme billeder, der udspillede sig før, under og efter Champions League-finalen i 2022.

1 min læsning
Foto: uefa.com

UEFA, fransk politi og det franske fodboldforbund var skyld i kaosset ved sidste sæsons Champions League-finale.

Det fastslår en ny rapport, der er bestilt af UEFA, der ønskede at få frem i lyset, hvad der præcis gik galt under finalen mellem Real Madrid og Liverpool.

Det skriver Sky Sports, der er kommet i besiddelse af dele af rapporten.

Finalen, der blev spillet på Stade de France i Paris, var omgivet af et vaskeægte kaos. Noget der blandt andet førte til, at kamptidspunktet blev rykket med 37 minutter.

Fans fra begge hold havde store problemer med at få adgang til stadion grundet menneskemængderne udenfor stadion. Efterfølgende har flere fans beskrevet, hvordan de følte, at de var tæt på at blive mast ihjel i masserne.

Sky Sports skriver, at rapporten giver UEFA hovedansvaret for problemerne, mens der også rettes hård kritik mod både fransk politi og det franske fodboldforbund, da de var ansvarlige for at sikre den offentlige sikkerhed.

Medie: Liverpool villige til at sælge Salah

Fransk politi bliver videre kritiseret for at være alt for hurtige til at tåregas og peberspray i forsøget på at skabe kontrol over situationen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer