2 min læsningLiverpool afviser censur: Der er tale om en misforståelse

En Liverpool-fangruppering er utilfreds med, at den blev bedt om at fjerne bannere, der kritiserede UEFA. Klubben undskylder og fortæller, at det er en misforståelse.

2 min læsning
Liverpool-fans protesterer mod UEFA under Champions League-kampen mod Real Madrid.
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool afviser, at klubben har udøvet censur under tirsdagens Champions League-opgør mod Real Madrid.

Anklagerne kommer efter Liverpool-fangrupperingen, Spion Kop 1906, protesterede imod UEFA, efter en rapport fandt forbundet ansvarlig for urolighederne før Champions League-finalen sidste år.

Her anklagede forbundet Liverpool-fans uden billetter for at forsinke finalen, hvilket affødte protesten, hvor UEFA-præsidenten, Alexander Ceferin, blandt andet blev bedt om at gå af på store bannere.

Kontrollørerne på Anfield bad dog angiveligt gruppen om at fjerne bannerne, hvilket affødte vrede og skuffelse blandt de protesterende fans:

– Reaktionen fra klubbens kontrollører (Liverpoools, red.) i aftes var skuffende og unødvendig. Vores intention var udelukkende at have maximal indflydelse og et minimum af forstyrrelse, skriver Spion Kop 1906 på Twitter.

– Alle fortjener, at deres stemme bliver hørt efter begivenhederne i Paris 2022 ,og desværre blev dette forhindret med hårdhåndet kontrol og en retorik, der i dens natur var provokerende.

Ifølge Liverpool Echo har klubben siden beklaget fejlen og sagt, at der er tale om en misforståelse, da kontrollørende håndhævede sikkerhedsregler om, at fans ikke må gå langs trapper eller foran tribunen med bannere.

Samtidig har Liverpool angiveligt slået fast, at der ikke er tale om censur.

Highlights: Real Madrid ydmyger Liverpool på Anfield

Liverpool tabte kampen til Real Madrid 5-2. Se højdepunkterne fra kampen ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer