2 min læsningOfficielt: Silkeborg sender forsvarsspiller til Sverige

Silkeborg har tirsdag offentliggjort, at de har solgt svensk-armenske André Calisir til Stockholmklubben Brommapojkarna.

2 min læsning
Superligaklubben SIlkeborg har solgt svensk-armenske André Calisir til Brommapojkarna, der netop er rykket op i Allsvenskan.
Foto: Peter Liljegren Appelquist/ Brommapojkarna

Efter 22 kampe i den røde Silkeborg-trikot, er tiden i dansk fodbold slut.

Armenske André Calisir, der er født i den svenske hovedstad, vender hjem til svensk fodbold og oprykkerne Brommapojkarna.

– Jeg vil gerne sige tusind tak til hele klubben, holdkammeraterne, trænerne, fansene og byen for en rigtig god tid i Silkeborg, hvor jeg og familien har haft et par fantastiske år. Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af en rigtig god fodboldklub, som har nået nogle meget store ting både spillemæssigt og resultatmæssigt, og jeg har nydt at møde ind på JYSK park hver eneste dag, lyder det fra Calisir.

Den armenske forsvarsspiller kom til Silkeborg på fri transfer fra græske Apollon Smyrnis i sommeren 2021.

I denne sæson er det kun blevet til fire kampe i Superligaen, hvor Joel Felix og Tobias Salquist har taget sig af størstendelen af minutterne i Silkeborg-forsvaret.

– André Calisir fylder 33 år til sommer og havde udløb her i SIF til nytår. Han kom fantastisk i gang i den røde trøje og bragte noget hårdhed og duelstyrke til vores spil, men desværre er det blevet et mere ujævnt forløb hen ad vejen med en del småskader og færre kampe.

SIF-nedsmeltning da FCK sejrede stort i Søhøjlandet

– Vi er samtidig meget stærkt besatte på de centrale forsvarspositioner, og vi har derfor accepteret et købstilbud fra Brommapojkarna, som netop er rykket op i Allsvenskan, hvor han har fået en treårig kontrakt i sin hjemby Stockholm – hvor han og familien endda har en lejlighed, lyder det fra sportschef i Silkeborg, Jesper Stüker.

Hverken Silkeborg eller Brommapojkarna melder noget om, hvor meget svenskerne har betalt for Calisir.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer