3 min læsningOfficielt: AaB sælger forsvarsspiller til norske mestre

AaB har netop bekræftet, at de har solgt forsvarsspilleren Anders Hagelskjær til de norske mestre fra Molde.

3 min læsning
Torben Fristrup trækker sig som bestyrelsesformand i AaB grundet sygdom.

Det blev aldrig helt til den ønskede succes i AaB, som parterne havde håbet.

Derfor går AaB og Anders Hagelskjær nu hver sin vej, da den norsjyske klub har solgt forsvarsspilleren til de norske mestre Molde.

Hegelskjær var tidligere på sæsonen udlejet fra AaB til norske Sarpsborg, og her har han altså præsteret tilpas godt til, at der nu har været meget konkret interesse fra de nykårede mestre.

– Det er en fantastisk følelse. Molde er et fedt sted at komme til, både byen og klubben, så dette passer mig perfekt. Det var en no-brainer, siger Anders Hagelskjær selv om skiftet.

I Molde får Hagelskjær 52-årige Erling Moe som cheftræner, ligesom han kommer til en spillertrup, hvor der kun er én anden spiller, som ikke er født i Norge – danske Benjamin Tiedemann Hansen.

– Efter Anders’ lejeophold i Sarpsborg har der været stor interesse for ham, blandt andet fra det norske mesterhold, Molde FK. Anders har selv ønsket at skifte, og da vi i forvejen har stor konkurrence om pladserne i det centrale forsvar og samtidig kunne nå til enighed med Molde FK om en fin aftale, er det ikke noget, vi vil stå i vejen for, lyder det for AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum.

Hagelskjær kom til AaB i sommeren 2021, men det er kun blevet til i alt 35 kampe i den rød-hvide trøje, mens det dog er blevet til tre scoringer for den 26-årige forsvarsspiller.

Slagen AaB-træner: Tror endnu mere på det nu

Hagelskjær havde egentlig kontrakt i AaB til sommeren 2024. Hverken AaB eller Molde har offentliggjort, hvor meget nordmændene må slippe for at få Hagelskjær til Norge. Hagelskjær har skrevet under på en kontrakt, der løber for de kommende fire år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer