3F Superligaen

Slagen AaB-træner: Tror endnu mere på det nu

Selvom AaB led et 0-1 nederlag til AGF i forårsåbneren i Superligaen fredag aften, tror klubbens cheftræner, Erik Hamrén, mere på overlevelse, end han gjorde inden kampen.

AaB-spillere utilfredse med Erik Hamrén
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Det er aldrig sjovt at tabe fodboldkampe.

Især ikke, når man som AaB er truet på eksistensen i Superligaen.

Derfor var nederlaget til AGF fredag aften ekstra bittert. Alligevel tror cheftræner Erik Hamrén mere på overlevelse i Superligaen efter at have set sit holds præstation på det stormomsuste Aalborg Portland Park.

– Jeg tror endnu mere på det, end jeg gjorde før kampen, fordi jeg så, hvordan vi optrådte som hold. Desværre var der nogle forhold, der påvirkede kampen og resultatet, sagde Erik Hamrén efter kampen ifølge Nordjyske.

Highlights: AGF og ‘Otto’ blæste AaB af banen i Superliga-åbner

Kampen var i høj grad påvirket af stormen Otto, der umuliggjorde spil med bolde i luften – i hvert fald, når man var det hold, der spillede i modvind, hvilket de to hold prøvede i en halvleg hver. I følge Hamrén burde AaB-spillernes indsats have indløst et enkelt point.

– Vi kunne have gjort det bedre på et par dødbolde i første halvleg, men ellers synes jeg, at vi forsøgte alt, hvad vi kunne. Det var ikke nemt i hverken med- eller modvind. Det var det heller ikke for AGF, og jeg synes, at vi havde fortjent et point, siger AaB-cheftræneren og fortsætter:

– Attituden i alle 95 minutter var god, og vi var også tæt på en udligning til allersidst. Vi optrådte som et hold.

‘Pisse skuffet’ Thelander ovenpå nederlag: Ikke en retvisende vinder

AaB har med nederlaget fortsat syv point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, hvor Brøndby IF inden søndagens kampe befinder sig på 10. pladsen. Forskellen er dog nu, at de nærmeste konkurrenter har en kamp i baghånden.

Næste mulighed for at jagte point for Aalborgenserne er næste søndag den 26. februar, hvor holdet skal på en svær opgave i Parken, hvor F.C. København tager imod. Der er kick off klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P