2 min læsningMedie: Real Madrid og Arsenal forbereder megabud på dansk komet – kan afløse Benzema

Storklubberne sværmer om danskeren, der for alvor er slået igennem i denne sæson. Nu skulle Real Madrid og Arsenal begge være klar med store bud.

2 min læsning
Rasmus Højlund er et varmt navn i Real Madrid.
Foto: REUTERS/Alberto Lingria.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En ny dansker i Real Madrid?

Ikke siden Thomas Graversen spillede hos Galácticos i 2005-06 har en dansker spillet i Real Madrid. Men det kan måske snart ændre sig.

Ifølge det italienske medie La Repubblica er storklubben med den rige historie nemlig ved at forberede et stort bud på den danske Atalanta-angriber Rasmus Højlund. Også Arsenal skulle være klar på at byde på den 20-årige.

Kongeklubben havde eftersigende folk på Olimpico di Roma, da Højlund afgjorde kampen mod Lazio i Rom for 10 dage siden. Og Real Madrid-præsident, Florentino Perez, kan godt lide den unge dansker.

Så meget, at Real Madrids interesse i Højlund skulle være på baggrund af søgningen efter en arvtager for klubbens topscorer og Ballon d’Or-vinder, Karim Benzema, der er blevet 35 år.

Højlund-kasse i Atalanta-nederlag til Hjulmand og Lecce

Men Real Madrid er ikke den eneste klub, der har fået øjnene op for Rasmus Højlund. Også Arsenal skulle være klar på at lægge et stort bud på den unge dansker med en fortid i F.C. København.

Det er ikke første gang, at angriberkometen sættes i forbindelse med storklubber rundt om i Europa. FC Barcelona er også blevet meldt interesserede, ligesom de italienske mestre AC Milan skulle være varme på danskeren.

Rasmus Højlund er så hurtig, at han kunne være 100 meter-løber

Siden skiftet fra østrigske Sturm Graz i sensommeren sidste år har Rasmus Højlund ikke set sig tilbage. Angriberen er på alles læber med præstationerne i Atalanta denne sæson.

Her er det blevet til syv mål og to assists i 21 kampe for klubben. Men ser man nærmere på danskerens statistik i 2023, har han scoret seks mål og lavet en enkelt assist i 10 kampe fordelt på Serie A og Coppa Italia.

Italienske medier i svime over Højlund: Naturtalent – minder om Haaland

Næste mulighed for mål og gode præstationer i Atalanta-trøjen er på søndag, hvor AC Milan venter ude på San Siro i Milano. Der er kampstart klokken 20.45, og du kan se opgøret TV2 Sport X og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer