Highlights: Real Madrid ydmyger Liverpool på Anfield

Liverpool tog tirsdag aften imod de forsvarende Champions League-vindere fra Real Madrid, da de skulle prøve at tage revanche for sidste års finale.

Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Tirsdag aften tørnede Liverpool og Real Madrid sammen i ottendedelsfinalerne i Champions League.

Et brag af en kamp, der for Liverpool kunne lugte lidt af en revanche fra sidste års finale, hvor ‘Los Blancos’ kunne løfte trofæet med de store ører.

Og et brag kom der. Flotte mål af Darwin Nunez og Vinicius og kæmpe brølere fra både Thibaut Courtois og Alisson har præget en begivenhedsrig første halvleg. I anden halvleg kommer Real for alvor tilbage i kampen. En scoring af Eder Militao og to kasser af Karim Benzema, hjalp Real Madrid til en 2-5 sejr på Anfield.

4′ Liverpool 1-0 Real Madrid (Darwin Nunez)

14′ Liverpool 2-0 Real Madrid (Mohamed Salah)

21′ Liverpool 2-1 Real Madrid (Vinicius Jr.)

36′ Liverpool 2-2 Real Madrid (Vinicius Jr.)

47′ Liverpool 2-3 Real Madrid (Eder Militao)

55′ Liverpool 2-4 Real Madrid (Karim Benzema)

67′ Liverpool 2-5 Real Madrid (Karim Benzema)