Premier League

Officielt: Southampton fyrer træner – Superliga-kending overtager

Krisen kradser på den engelske sydkyst, og det har nu fået Southampton til at fyre Nathan Jones. I stedet tager den tidligere AGF- og FCK-assistent, Rubén Sellés, midlertidigt over.

Premier League klubben Southampton har fyret manager Nathan Jones. Nu tager Ruben Selles i stedet over midlertidigt.
Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

14 kampe blev det til for Nathan Jones.

Den 49-årige waliser er fortid som manager i Premier League-klubben Southampton.

Jones blev ansat på en tre og et halvt år lang kontrakt tilbage i november, men nærmest præcis tre måneder senere ryger han atter ud af klubben.

I stedet bliver det den tidligere assistenttræner i AGF- og F.C. København, Rubén Sellés, der står i spidsen for klubben frem mod mødet med Chelsea næste weekend.

Som udgangspunkt er der dog kun tale om en midlertidig tjans for Sellés, der foruden Nathan Jones mister kollegaerne Chris Cohen and Alan Sheehan, der forlader klubben sammen med manageren.

Trods en tidlig føring og et rødt kort til Wolves allerede efter 27 minutter, tabte Southampton lørdag 1-2 hjemme til de direkte konkurrenter i bunden af Premier League.

Dermed var Southampton det eneste bundhold, der ikke fik point med fra lørdagens kampe, og det har efterladt dem en smule isoleret sidst i Premier League-tabellen.

Nederlaget blev også holdets femte nederlag ud af de seneste seks kampe, og det var altså mere, end bestyrelsen i Southampton kunne sidde overhørig.

I alt tegner Nathan Jones sig for et pointgennemsnit på sølle 1,07 point i snit i de 14 kampe, han nåede at får i spidsen for The Saints.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P