1 min læsningChristian Eriksen i fornemt selskab: Nomineret med Tiger Woods

Christian Eriksen er blevet nomineret i den fornemme Laureus Wolrd Sports Awards 2023 i kategorien for årets comeback.

1 min læsning
Christian Eriksen gjorde i februar 2022 comeback til fodbolden efter sit hjertestop. Derfor er han nu nomineret til en Laureus World sports award.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

259 dage efter sit hjertestop i Parken, gjorde Christian Eriksen comeback på fodboldbanen.

Den 26. februar var Eriksen således tilbage i Premier League, da han gjorde comeback i Brentfords kamp mod Newcastle, og siden er det kun gået én vej for den danske kreatør.

Flotte præstationer i Brentford sikrede ham et sommerskifte til mægtige Manchester United, og selvom han i øjeblikket sidder ude med en skade, så har danskerens inspirerende comeback til sporten nu kastet en fornem nominering af sig.

Eriksen er nemlig nomineret for årets comeback ved Laureus Sports Awards 2023, og det er bestemt ikke noget ueffent felt, danskeren er havnet i.

Sammen med cykelrytteren Annemiek Van Vleuten, MotoGP-stjernen Francesco Bagnaia, den norske løber Jakob Ingebrigtsen, basketballspilleren Klay Thompson samt golfspilleren Tiger Woods er de øvrige nominerede i kategorien.

– Christian Eriksen kollapsede på banen efter et hjertestop under EM 2020 i en kamp for Danmark. I februar 2022 returnerede han til banen i Premier League, lyder beskrivelsens af Eriksens nominering.

Forfærdeligt: Christian Eriksen langtidsskadet – resten af sæsonen er i fare

Ud over Christian Eriksen er flere andre fodboldpersonligheder og hold nomineret i forskellige kategorier.

Kylian Mbappé og Lionel Messi er begge nomineret i kategorien Årets Sportsmand, Alexia Putellas er nomineret som Årets Sportskvinde, Real Madrid, Argentina og Englands kvindelandshold er alle nomineret som Årets Hold, mens Marokkos Herrelandshold er nomineret som Årets Gennembrud.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer